Human Capital Training & Advies | Over HUMAN CAPITAL
19457
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19457,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Over HUMAN CAPITAL Training & Advies

HUMAN CAPITAL Training & Advies richt zich op het menselijk kapitaal van je organisatie. Dat doen we door te werken vanuit onze waarden: passie, energie en plezier. Onze passie ligt in het ontwikkelen van (verborgen) talenten en ze ten volle benutten, zodat mensen een waardevolle bijdrage leveren aan de organisatie en zichzelf. Wij gaan uit van successen van mens en organisatie vanuit de stelling: waarderen wat er is, ontdekken wat er kan. Wij investeren samen met jou in waardevolle en waardevaste ontwikkeling van het menselijk kapitaal door kennis over te dragen, vaardigheden te ontwikkelen en mensen te leren om vanuit nieuwe perspectieven te kijken naar zichzelf en de organisatie. Wij geloven dat daardoor energie ontstaat, waardoor mens en organisatie in beweging komen én blijven. Onze trajecten zijn zo ingericht dat mensen op een plezierige manier worden verrijkt en in staat zijn om de juiste keuzes te maken. Op die manier worden waardevolle resultaten bereikt, krijgen mensen meer plezier in hun werk en stralen ze dat uit naar hun omgeving.

HUMAN CAPITAL Training & Advies is in 1997 opgericht door Karen Reichert en voldoet aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Trainingen zijn daardoor vrijgesteld van BTW.

HUMAN CAPITAL Training & Advies is gespecialiseerd in:

  • Ontwikkeling
  • Cultuurverandering
  • Leiderschap
  • Coaching