Human Capital Training & Advies | Trainingen
19908
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19908,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Onze  trainingen

Trainingen van HUMAN CAPITAL Training & Advies onderscheiden zich door de pragmatische en heldere aanpak, waarin deelnemers mede verantwoordelijk worden gemaakt voor de te behalen resultaten. HUMAN CAPITAL Training & Advies biedt inspirerende en spraakmakende werkvormen, mede door de inzet van professionele trainingsacteurs.

 

Daarnaast wordt in trainingen gebruik gemaakt van NLP technieken waardoor inzicht ontstaat in denk- en gedragspatronen. Belemmerende overtuigingen worden omgezet in kansrijke strategieën. Uitgangspunt in onze trainingen is dat mensen zichzelf op waarde schatten, mede door de ontwikkeling van (verborgen) talenten. In samenspel met anderen creëren ze een waardevolle beleving die doorwerkt in hun dagelijks functioneren. Ter aanvulling op de trainingen kunnen we je ook e-learning aanbieden.

HUMAN CAPITAL Training & Advies biedt trainingen aan op het gebied van:

Leiderschap en management vaardigheden

Olifanten

Waarderend leiderschap:

 Goed voorbeeld doet goed volgen.

Lees meer

Communicatie vaardigheden

34087113_l

 

De waarde van de dialoog:

de juiste toon treft doel.

Lees meer

Klantgerichtheid

pack of jumping dolphins

 

Waardecreatie voor je klanten: overtreffen van verwachtingen.

Lees meer

NLP Trainingen

16139795_l

 

Nieuwe overtuigingen leiden tot waardevolle patronen.

Lees meer

Human Capital E-Learning

Leerprocessen van HUMAN CAPITAL Training & Advies kunnen worden ondersteund door E-Learning. Deelnemers aan trainingen krijgen toegang tot een systeem waarin aanvullende content in de vorm van filmpjes, opdrachten, literatuur en achtergrondinformatie is opgenomen. Een social platform biedt deelnemers de gelegenheid om onderling met elkaar te discussiëren en te leren van elkaar. Ook E-Coaching behoort tot de mogelijkheden.

Inloggen E-Learning