Human Capital Training & Advies | Advies
19928
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19928,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Advies

Als je besluit om trainingen extern uit te besteden, dan verwacht je meerwaarde. HUMAN CAPITAL Training & Advies verzorgt niet alleen trainingen, maar denkt ook mee met de organisatie. Wij verdiepen ons in de bovenstroom van de organisatie, maar kijken ook en vooral naar de onderstroom. Op basis van cultuur en drijfveren adviseren we over de te volgen strategie zowel voorafgaand, tijdens en na de uit te voeren training(en). Zodat je verzekerd bent van een gedegen aanpak waarin niets aan het toeval wordt overgelaten.

Integrale aanpak

Trainen alleen is niet voldoende. De toegevoegde waarde van HUMAN CAPITAL Training & Advies  is het werken vanuit een integrale aanpak, zodat een optimaal rendement ontstaat. Centraal in ons stappenplan staat de visie van de organisatie ten aanzien van het te trainen onderwerp.

Welke waarden en normen spelen mee, welke doelen en resultaten worden beoogd? Daar moet helderheid over zijn alvorens de volgende stap te nemen: het creëren van draagvlak. Een training moet gedragen worden door de deelnemers. Dit doen we door ze in een vroeg stadium te betrekken bij de inhoud en ze medeverantwoordelijk te maken. Een centraal thema zorgt voor herkenbaarheid en dient als kapstok voor alle onderdelen.

Daarnaast spelen de leidinggevenden een essentiële rol; Vanuit hun voorbeeldfunctie motiveren en stimuleren zij medewerkers om het geleerde in de praktijk te brengen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun resultaten. Tenslotte wordt op voorhand een plan van aanpak gemaakt over de follow-up van een training, zodat de implementatie wordt gewaarborgd. Kwaliteit staat voorop in deze aanpak. HUMAN CAPITAL Training & Advies levert daarom uitsluitend maatwerk, waarbij de visie en missie van je organisatie als uitgangspunt gelden. Wij bieden een uitgebreide intake, vertaling van de vraag naar inzet van middelen, programma’s en naslagwerken die praktisch en herkenbaar zijn en een gedegen plan van aanpak omtrent de follow-up.

Persoonlijk advies

De kleinschaligheid van HUMAN CAPITAL Training & Advies waarborgt een persoonlijke benadering. Je hebt een vaste contactpersoon met wie je het hele traject doorloopt. Eén aanspreekpunt die met je meedenkt en voor je klaarstaat. En die vooral gericht is op het vervullen en overtreffen van je verwachtingen. Je kunt en mag rekenen op service en kwaliteit.