Human Capital Training & Advies | Advies
19928
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19928,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Advies

Als u besluit om trainingen extern uit te besteden, dan verwacht u meerwaarde. HUMAN CAPITAL Training & Advies verzorgt niet alleen uw trainingen, maar denkt ook mee met uw organisatie. Wij verdiepen ons in de bovenstroom van uw organisatie, maar kijken ook en vooral naar de onderstroom. Op basis van cultuur en drijfveren adviseren we over de te volgen strategie, zowel voorafgaand, tijdens en na de uit te voeren training(en). Zodat u verzekerd bent van een gedegen aanpak waarin niets aan het toeval wordt overgelaten.

Integrale aanpak

Trainen alleen is niet voldoende. De toegevoegde waarde van HUMAN CAPITAL Training & Advies  is het werken vanuit een integrale aanpak, zodat u verzekerd bent van een optimaal rendement. Centraal in ons stappenplan staat de visie van de organisatie ten aanzien van het te trainen onderwerp.

 

 

Welke waarden en normen spelen mee, welke doelen en resultaten worden beoogd? Daar moet helderheid over zijn, alvorens de volgende stap te nemen: het creëren van draagvlak. Een training moet gedragen worden door de deelnemers. Dit doen we door ze in een vroeg stadium te betrekken bij de inhoud en ze medeverantwoordelijk te maken. Een centraal thema zorgt voor herkenbaarheid en dient als kapstok voor alle onderdelen.

 

 

Daarnaast spelen de leidinggevenden een essentiële rol; zij moeten vanuit hun voorbeeldfunctie mensen motiveren en stimuleren om het geleerde in de praktijk te brengen. Tenslotte wordt op voorhand een plan van aanpak gemaakt over de follow-up van een training, zodat de implementatie wordt gewaarborgd. Kwaliteit staat voorop in deze aanpak. HUMAN CAPITAL Training & Advies levert daarom uitsluitend maatwerk, waarbij uw visie en missie als uitgangspunt gelden. Wij bieden een uitgebreide intake, vertaling van de vraag naar inzet van middelen, programma’s en naslagwerken die praktisch en herkenbaar zijn en een gedegen plan van aanpak omtrent de follow-up.

Persoonlijk advies

De kleinschaligheid van HUMAN CAPITAL Training & Advies waarborgt een persoonlijke benadering. U heeft een vaste contactpersoon met wie u het hele traject doorloopt. Eén aanspreekpunt die met u meedenkt en voor u klaarstaat. En die vooral gericht is op het vervullen en overtreffen van uw verwachtingen. U kunt en mag rekenen op service en kwaliteit.