Human Capital Training & Advies | Missie & Visie
21179
page-template-default,page,page-id-21179,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Corals

Missie

Waarderen wat er is, ontdekken wat er kan.

Wij zijn er voor de mens in de organisatie en richten ons op de ontwikkeling van het menselijk kapitaal. Wij creëren waardevolle resultaten door mens en organisatie vanuit een waarderend perspectief in beweging te zetten en talenten te ontdekken en te benutten. Daarmee dragen we bij aan werkplezier en duurzame inzetbaarheid.

photodune-3794269-coral-s

Visie

Met energie, passie en plezier ondersteunen we de ontwikkeling van mens en organisatie en halen het  beste in hen naar boven. Wij zijn ontdekkers van (verborgen) talenten, ontwikkelaars van potentieel en aanbieders van nieuwe perspectieven. Wij geloven in het voortbouwen op successen en het hanteren van een waarderende aanpak. Wij nemen en dragen medeverantwoordelijkheid bij het bewust kiezen van de juiste strategie om het meest maximale resultaat te behalen. Daartoe stellen we vragen, onderzoeken we overtuigingen en analyseren we denk- en gedragspatronen met als doel ze te optimaliseren. We hanteren een integrale maatwerkaanpak die zorgt voor verbinding en inbedding op alle niveaus in de organisatie. 

HUMAN CAPITAL Training & Advies is gespecialiseerd in:

  • Ontwikkeling
  • Cultuurverandering
  • Leiderschap
  • Coaching