Human Capital Training & Advies | Coaching
19948
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19948,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Coaching

Om leiders en medewerkers individueel te ondersteunen, biedt HUMAN CAPITAL Training & Advies coachingstrajecten aan. Coaching is maatwerk en wordt aangepast aan de wensen en behoeften van individu en organisatie. Tijdens het coachen wordt gewerkt aan vooraf gestelde doelen en te behalen resultaten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Neuro Linguïstisch Programmeren, Rationeel Emotieve Therapie, Kernkwaliteiten en Transactionele analyse. Tijdens het coachingsproces reflecteert de coachee op het eigen gedrag en de overtuigingen en waarden die daaraan ten grondslag liggen. De coachee krijgt zicht op zijn competenties en is gericht op het ontwikkelen van talenten en kwaliteiten. Proactief handelen, zelf verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken, vormen de speerpunten.

 

Op het gebied van loopbaancoaching biedt HUMAN CAPITAL Training & Advies een traject dat bestaat uit verschillende componenten. Rouw omtrent het verlies van een baan en belemmerende overtuigingen omtrent het zelfbeeld, worden omgezet in kansrijke strategieën en een nieuw perspectief op de toekomst. Op basis van (meer) zelfinzicht leert de coachee keuzes te maken die passen bij zijn drijfveren, ambities en talenten en met succes op zoek te gaan naar een omgeving waarin deze tot hun recht komen.

 

NLP Coaching

Sequoias in California view from below

 

Waardig groeien tot ongekende hoogte.

Lees meer

 

Health Coaching

Single blossoming tree

 

Een gezonde medewerker is een waardevol bezit.

.

Lees meer