Human Capital Training & Advies | NLP Trainingen
20305
page-template-default,page,page-id-20305,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

NLP Trainingen

Nieuwe overtuigingen leiden tot waardevolle patronen.

Neuro Linguïstisch Programmeren is een communicatietechniek die zich richt op de manier waarop mensen denken, communiceren en zich gedragen. NLP biedt bewustwording van vaak onbewuste denk- en gedragspatronen en keuzemogelijkheden om deze patronen in stand te houden of juist te veranderen. Daarnaast is het een methode om te bestuderen hoe mensen in staat zijn om op welk gebied dan ook grote prestaties te leveren en om deze vaardigheden aan anderen te leren.

 

HUMAN CAPITAL Training & Advies heeft trainingen ontwikkeld die volledig gebaseerd zijn op NLP technieken. De praktische vertaling geeft snel inzicht en mogelijkheden om anders te denken, te voelen en te gedragen.

* Talent voor werk:
Aan de hand van training en individuele coaching worden nieuwe perspectieven ontwikkeld die ondersteunend zijn bij het vinden van een (nieuwe) baan. Medewerkers leren te focussen op mogelijkheden en oplossingen en vooral om deze zelf te creëren. Het resultaat is dat een breder perspectief wordt ontwikkeld door het formuleren van doelen en haalbare resultaten.
Op eigen kracht wordt een toegang tot de arbeidsmarkt gevonden.

Meer informatie? Klik hier.

* Talent voor ontspanning:
In deze training ligt de focus op het gezond zijn en blijven van medewerkers en organisaties. Stressstrategieën en –patronen worden doorbroken en omgebogen. Centraal staat het fysiek, emotioneel en mentaal welzijn om weerbaarheid en veerkracht te vergroten.

Meer informatie? Klik hier.