Human Capital Training & Advies | Wie
21194
page-template-default,page,page-id-21194,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Karen Reichert
Trainer, Adviseur & Coach

Focus

Mijn focus ligt op het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en het begeleiden van mens en organisatie in veranderprocessen, waarbij er aandacht is voor de onderstroom en de bovenstroom. Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen en organisaties in beweging worden gezet door het maken van de juiste keuzes. Mijn deskundigheid ligt in het stellen van vragen die leiden tot antwoorden die inzicht en verdieping geven ten aanzien van die keuzes. Resultaat is talentontwikkeling van binnenuit, zowel op individueel als organisatieniveau.

Werkwijze

Ik werk vanuit de waarden passie, energie en plezier. Zowel hoog als laag opgeleiden begeleid ik in groepsprocessen en individuele coaching. Mijn werkwijze wordt door anderen omschreven als enthousiast en pragmatisch. Trainingen worden als verrassend en spraakmakend beoordeeld. Niet alleen door de inzet van acteurs, maar ook door de inzet van NLP technieken, waardoor onbewuste processen bewust worden gemaakt.

CV

De mens in een organisatie laten leren en ontwikkelen. Dat was mijn drive om te gaan studeren aan de Akademie Mens-Arbeid. Ik ontdekte dat mijn passie ligt in het overdragen van kennis en het ontwikkelen van vaardigheden. De combinatie met het motiveren van mensen om hun grenzen te verkennen en te verleggen, bleek een mooie uitdaging in mijn functie als docente voor jeugdige werklozen. Omdat ik juist ook geïnteresseerd was in leer- en ontwikkelingsprocessen in organisaties, maakte ik de overstap naar het bedrijfsleven en heb 10 jaar gewerkt bij de Efteling als hoofd opleidingen. Daar ontwikkelde ik een visie op klantgerichtheid die zowel nationaal als internationaal bekendheid kreeg. In 1997 was de tijd rijp om mijn kennis en vaardigheden te vertalen in de oprichting van HUMAN CAPITAL Training & Advies. Een leven lang leren is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Door het volgen van trainingen op het gebied van leiderschap, cultuurverandering en coaching, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met licenties op het gebied van NLP, Health coaching en kernkwaliteiten, is de kwaliteit van coaching gegarandeerd. Op het gebied van loopbaancoaching ben ik gecertificeerd Noloc loopbaanprofessional.

HUMAN CAPITAL Training & Advies is gespecialiseerd in:

  • Ontwikkeling
  • Cultuurverandering
  • Leiderschap
  • Coaching