Human Capital Training & Advies | Cultuurverandering
21401
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21401,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Is een organisatiecultuur binnen een jaar te veranderen? Ja, dat kan.

HUMAN CAPITAL Training & Advies begeleidt in samenspel met leiders en medewerkers de cultuurverandering in een organisatie en hanteert daarbij drie uitgangspunten:

1. ‘Waarderen wat er is, ontdekken wat er kan’. Door uit te gaan van de successen van de organisatie en daar op voort te bouwen, ontstaat een gedegen fundament voor de gewenste cultuur.

 

2. Een succesvolle cultuurverandering begint met aandacht voor de onderstroom. Door antwoord te geven op de vraag ‘wat betekent deze verandering voor mij?’ gaan medewerkers gemakkelijker mee in de ontwikkelingen in de bovenstroom.

 

3. Tien bouwstenen zorgen voor een cultuur die staat als een huis. HUMAN CAPITAL Training & Advies hanteert een in haar praktijk getest en bewezen model waarmee de gewenste cultuur snel, maar zorgvuldig wordt opgebouwd.

Boeken Cultuurverandering

Karen Reichert heeft haar tweede boek uitgebracht:

Succesvolle cultuurverandering, waarderen wat er is, ontdekken wat er kan.

In dit boek beschrijft ze de waarde van de onderstroom in een cultuurverandering  en geeft ze weer hoe je de nieuwe cultuur stap voor stap opbouwt. Tien bouwstenen maken van cultuurverandering een hecht en solide proces dat in samenspel tussen leiders en medewerkers tot stand komt en leidt tot een duurzaam resultaat.

Een praktisch en onmisbaar handboek voor elke leider die zich afvraagt: hoe doe je dat, een cultuur succesvol veranderen?

ISBN 978-90-825822-1-5
Prijs € 20,00. De verzendkosten zijn gratis.

 

Recensies:

Zonder voorbehoud, leuk boek! Ik heb het zelfs opgevoerd op mijn literatuurlijst voor mijn herregistratie als NOLOC erkend loopbaanprofessional. Dat geeft aan dat ik het een waardevolle bijdrage vind aan de discussie over het onderwerp. Drs. Daan van der Weele , interim manager.

 

Ik heb het boek in één adem uitgelezen en ben zeer enthousiast. Meteen besteld voor alle leidinggevenden. Er staan zoveel herkenbare termen in het boek dat het heel goed aansluit bij waar wij mee bezig zijn en voor staan. Annemarie Breukels, manager kinderopvang.

 

Inspirerend! Ik heb meteen een aantal zaken toegepast in de praktijk. Anja van Splunder, manager dierenopvangcentrum.

Bestellen

Karen Reichert is auteur van het boekje: 

Het waarom, hoe en wat van het olifantenpadde snelste weg naar cultuurverandering.

Vanwege het zakelijke en inspirerende karakter is dit boekje niet alleen een must have voor elke leider, maar vormt het bovendien een origineel relatiegeschenk waarmee je klanten en relaties aangenaam verrast. Je ontdekt nieuwe perspectieven om naar je organisatie en medewerkers te kijken. Een klein, makkelijk leesbaar boekje, met grote impact.

ISBN 978-90-825822-0-8 Prijs € 12,50 (excl. verzendkosten)

Bestellen

Recensies:

Mooi vormgegeven, leest lekker weg en brengt toch bekende inzichten op een beeldende en aansprekende manier binnen. Leve de olifant! Het blijkt inderdaad een mooi relatiegeschenk.  Marjoleine Meijer, Ortelius P&O Ondersteuning en Advies

Helder beschreven en inspirerend!  Tanja Janssen, RIBW

Wat een mooi en vernieuwend inzicht. Ik heb het met veel belangstelling gelezen! Margit de Lange, Van Hek & Lelieveld.

Net je boekje gelezen en vind het TOP! Geweldige metafoor en uitleg op verschillende niveau’s.  Mieke Piscaer, director at PUUR Vroedvrouwen.