Human Capital Training & Advies | Boekje ‘Het waarom, hoe en wat van het olifantenpad’
21340
post-template-default,single,single-post,postid-21340,single-format-standard,theme-hazel,hazel-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Boekje ‘Het waarom, hoe en wat van het olifantenpad’

Boekje ‘Het waarom, hoe en wat van het olifantenpad’

Karen Reichert is auteur van het boekje ‘Het waarom, hoe en wat van het olifantenpad, de snelste weg naar cultuurverandering’.

Vanwege het zakelijke en inspirerende karakter is dit boekje niet alleen een must have voor elke leider, maar vormt het bovendien een origineel relatiegeschenk waarmee je klanten en relaties aangenaam verrast. Voor €12,50 (excl. verzendkosten)  ontdek je nieuwe perspectieven om naar je organisatie en medewerkers te kijken. Een klein, makkelijk leesbaar boekje, met grote impact. Klik hier om te bestellen.

 

Recensies:

 

Mooi vormgegeven, leest lekker weg en brengt toch bekende inzichten op een beeldende en aansprekende manier binnen. Leve de olifant! Het blijkt inderdaad een mooi relatiegeschenk.  Marjoleine Meijer, Ortelius P&O Ondersteuning en Advies

 

Helder beschreven en inspirerend!  Tanja Janssen, RIBW

 

Wat een mooi en vernieuwend inzicht. Ik heb het met veel belangstelling gelezen! Margit de Lange, Van Hek & Lelieveld.

 

Net je boekje gelezen en vind het TOP! Geweldige metafoor en uitleg op verschillende niveau’s.  Mieke Piscaer, director at PUUR Vroedvrouwen.

 

Boekomslag ‘Het waarom, hoe en wat van het olifantenpad’